Traditioneel Indiaas platbrood. Deze broodjes zijn de manier om je eten op een nette (en smakelijke) manier met je handen te eten. Een chapati is lekker met bijna alles, dip hem in de soep, pak wat curry met chutney of beleg hem met dahl en rijst.
Voor ongeveer 15 chapati’s heb je nodig:
Bron recept: de Vedische Koksklapper
Maak chapati’s als je een etentje geeft. Begin met bakken zodra je gasten binnenkomen – 100% garantie dat je indruk maakt.
Geen gasfornuis meer? Goed bezig! Je kunt ook een campinggasje gebruiken.
Jonge kinderen over de vloer? Superleuk om samen chapati’s te maken.
Gebruik volkorenmeel als je extra vezels wilt toevoegen.
Dit recept is ook perfect om restjes meel op te maken.
Geïnteresseerd in een kookworkshop of catering? Laat het me weten! Ook voor al je vragen en verzoeken kun je contact opnemen.
Dat kan door te bellen, mailen of appen. Meer informatie vind je op de contactpagina via: